Omlete ar zaļumiem un peperoni itāļu gaumē

Omlete ar zaļumiem un peperoni itāļu gaumē Foto: Omlete ar zaļumiem un peperoni itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 5 olas + ūdens
  • sāls un pipari (pēc garšas)
  • 20 g sīki sagrieztu brokoļu
  • 20 g sakapātu loku
  • saišķis spinātu
  • 5-6 ēdamkarotes tomātu pastas vai "Marinaras" mērces
  • rīvēts "Mozarellas" siers
  • rīvēts Parmas siers
  • 3-4 šķēlītes peperoni desas (vai citas desas)

Pagatavošana

  1. Pannu uzkarsē uz uguns.
  2. Olas sakuļ ar ūdeni, pievieno sāli un piparus.
  3. Uz karstas pannas dažas minūtes pasautē brokoļus un lokus, pieber sāli un piparus.
  4. Pievieno spinātus un pasautē vēl dažas minūtes.
  5. Brokoļiem, lokiem un spinātiem uzlej sakultās olas - visu kārtīgi samaisa.
  6. Pannai uzliek vāku un patur 2 minūtes.
  7. Kad omlete savilkusies, pievieno tomātu pastu vai "Marinaras" mērci.
  8. Pārkaisa ar rīvētiem sieriem un uzliek peperoni desas šķēlītes.
  9. Pannu ar omleti pakarsē uz uguns 3-5 minūtes.
  10. Omleti pasniedz ar grauzdiņiem.
  11. Ja vēlas, var uzkaisīt vēl sieru, sarkanos piparus vai sakapātus pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes