Sastāvdaļas
- 5 olas + ūdens
- sāls un pipari (pēc garšas)
- 20 g sīki sagrieztu brokoļu
- 20 g sakapātu loku
- saišķis spinātu
- 5-6 ēdamkarotes tomātu pastas vai "Marinaras" mērces
- rīvēts "Mozarellas" siers
- rīvēts Parmas siers
- 3-4 šķēlītes peperoni desas (vai citas desas)
Pagatavošana
- Pannu uzkarsē uz uguns.
- Olas sakuļ ar ūdeni, pievieno sāli un piparus.
- Uz karstas pannas dažas minūtes pasautē brokoļus un lokus, pieber sāli un piparus.
- Pievieno spinātus un pasautē vēl dažas minūtes.
- Brokoļiem, lokiem un spinātiem uzlej sakultās olas - visu kārtīgi samaisa.
- Pannai uzliek vāku un patur 2 minūtes.
- Kad omlete savilkusies, pievieno tomātu pastu vai "Marinaras" mērci.
- Pārkaisa ar rīvētiem sieriem un uzliek peperoni desas šķēlītes.
- Pannu ar omleti pakarsē uz uguns 3-5 minūtes.
- Omleti pasniedz ar grauzdiņiem.
- Ja vēlas, var uzkaisīt vēl sieru, sarkanos piparus vai sakapātus pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!