Sastāvdaļas
- 6 cieti vārītas olas – nomizotas un sagrieztas mazos gabaliņos
- 2 – 3 ēdamkarotes grieķu jogurta
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
- pusotra tējkarote Madras karija pulvera
- ½ tējkarote sāls
- ¼ tējkarote melno piparu
- ¼ tējkarote kajēnas piparu
Pagatavošana
- Ieliec olas vidēja lieluma katlā un ielej ūdeni tā, lai tas noklātu olas 2 cm augstumā.
- Uz vidējas uguns vāra olas līdz ūdens sāk vārīties. Uzliec vāciņu un noņem katlu no uguns.
- Atstāj olas ūdenī 10 minūtes, pēc tam izlej karsto ūdeni. Olas atdzesē lejot tām virsū aukstu ūdeni.
- Kad olas pietiekami atdzisušas, tās nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
- Lielā bļodā samaisa jogurtu, majonēzi, sinepes, karija pulveri, sāli, piparus un kajēnas piparus. Lēni maisot, pievieno olas. Salāti gatavi!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!