Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 1 ola
- 1 ēdamkarote medus
- 50 g sviesta vai margarīna
- 1/2 glāzes cukura
- 1 tējkarote sodas
- 1 glāze miltu
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 1/2 bundžiņas iebiezināta piena vai ievārījuma, vai ar cukuru saputota krējuma
Pagatavošana
- Traukā sajauc olas, medu, sviestu vai margarīnu un cukuru.
- Trauku liek karsta ūdens peldē, kārtīgi izmaisa līdz masa kļūst viendabīga.
- Pievieno miltus un sodu.
- No iegūtās mīklas izcep 6 biskvītus, katru cep 3 - 5 minūtes uz ar miltiem izkaisīta cepamā papīra 150 °C temperatūrā.
- Biskvītu krāsai jābūt zeltainai.
- Gatavos biskvītus pārsmērē ar krēmu, kuru pagatavo sajaucot krēmam paredzētās sastāvdaļas.
- Torti apbārsta ar biskvīta drumstalām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!