Medus torte

Medus torte Foto: Medus torte

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote medus
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 glāze miltu

Krēmam:

  • 200 g sviesta
  • 1/2 bundžiņas iebiezināta piena vai ievārījuma, vai ar cukuru saputota krējuma

Pagatavošana

  1. Traukā sajauc olas, medu, sviestu vai margarīnu un cukuru. 
  2. Trauku liek karsta ūdens peldē, kārtīgi izmaisa līdz masa kļūst viendabīga.
  3. Pievieno miltus un sodu.
  4. No iegūtās mīklas izcep 6 biskvītus, katru cep 3 - 5 minūtes uz ar miltiem izkaisīta cepamā papīra 150 °C temperatūrā.
  5. Biskvītu krāsai jābūt zeltainai.
  6. Gatavos biskvītus pārsmērē ar krēmu, kuru pagatavo sajaucot krēmam paredzētās sastāvdaļas.
  7. Torti apbārsta ar biskvīta drumstalām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes