Mannas krēms tortēm un kūkām

Mannas krēms tortēm un kūkām Foto: Mannas krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze piena
  • 1 ēdamkarote mannas graudu
  • 1 tējkarote cukura
  • 1/2 tējkarote sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkarote vaniļas cukura

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņa vāra pienu un vaniļas cukuru.
  2. Mannas graudus sajauc ar nelielu daudzumu ūdens un pievieno uzkarsētajam pienam.
  3. Rūpīgi samaisa un karsē līdz vārīšanās temperatūrai, nepārtraukti maisot.
  4. Ar elektrisko putotāju sapuro olu dzeltenumus, cukuru un sviestu viendabīgā masā.
  5. Pakāpeniski pievieno to mannas masai, pēc katras pievienošanas saputojot.
  6. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes