Sastāvdaļas
- 300 g maltās gaļas
- 5 vidēja lieluma nevārīti kartupeļi
- 1 liels burkāns
- 1 ola
- 1 neliels sīpols
- sāls, pipari pēc garšas
Mērcei:
- skābais krējums
- ūdens
- mazliet sinepju
- 1/2 ēdamkarotes tomātu pastas
- baziliks
- sāls, pipari
- sēnes
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pievieno malto gaļu, olu, sāli, piparus un sakapātu sīpolu, visu samaisa.
- No iegūtās masas izveido tefteļus, apviļā tos miltos un apcep uz pannas.
- Tefteļus liek katlā, pārlej ar mērci un sautē 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!