Maltās gaļas tefteļi ar dārzeņiem

Maltās gaļas tefteļi ar dārzeņiem Foto: Maltās gaļas tefteļi ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 300 g maltās gaļas
  • 5 vidēja lieluma nevārīti kartupeļi
  • 1 liels burkāns
  • 1 ola
  • 1 neliels sīpols
  • sāls, pipari pēc garšas
Mērcei:
  • skābais krējums
  • ūdens
  • mazliet sinepju
  • 1/2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • baziliks
  • sāls, pipari
  • sēnes

Pagatavošana

  1. Kartupeļus un burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pievieno malto gaļu, olu, sāli, piparus un sakapātu sīpolu, visu samaisa.
  2. No iegūtās masas izveido tefteļus, apviļā tos miltos un apcep uz pannas.
  3. Tefteļus liek katlā, pārlej ar mērci un sautē 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes