Liellopu gaļas plovs

Liellopu gaļas plovs Foto: Liellopu gaļas plovs

Sastāvdaļas

  • 100 g liellopu gaļas
  • 40 g rīsu
  • 10 g tomātu biezeņa
  • 10 g  sviesta
  • 250 g ūdens
  • 3 g sāls

Pagatavošana

  1. Nomazgātu gaļu sagriež mazos gabaliņos, sviestā apcep, liek katlā, uzlej vārošu ūdeni un uzvāra.
  2. Rīsu ieber katliņā pie gaļas, pievieno sīki sagrieztu apceptu sīpolu, tomātu biezeni, sāli.
  3. Rīsus vāra, līdz tie sabiezē, tad katlam uzliek vāku un cepeškrāsnī lēni sautē vienu stundu.
  4. Pasniedz ar salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes