Sastāvdaļas
Laša kotletēm:
- 480 g lašu filejas
- 1 sīpols
- svaigi malti pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Burgerim:
- 4 burgermaizes
- 1 tomāti
- 4 saujas Rukolas lapu
- 1 citrona vai laimas sulas
- 1/2 fenheļa
- 1/2 ēdamkarotes medus
Pagatavošana
- Samaļ vai smalki sakapā laša fileju.
- Pievieno smalki sabriestus sīpolus, piparus un sāli pēc garšas. Izveido kotletes.
- Fenheli sagriež plānās šķēlēs, aplej ar laima sulu un pievieno medu.
- Viegli ar rokām samīca Fenheli, lai izdalītos sula un tas kļūtu mīkstāks.
- Uz sakarsēta grila restēm apgrilē burgermaizīšu pusītes, lai tās kļūtu kraukšķīgas.
- Laša kotletes apcep no abām pusēm. Gatavo burgerus.
Recepti iesūtīja: Linda Bazileviča
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!