Laša burgeri ar marinētu fenheli

Laša burgeri ar marinētu fenheli Foto: Linda Bazileviča

Sastāvdaļas

Laša kotletēm:

  • 480 g lašu filejas
  • 1 sīpols
  • svaigi malti pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Burgerim:

  • 4 burgermaizes
  • 1 tomāti
  • 4 saujas Rukolas lapu
  • 1 citrona vai laimas sulas
  • 1/2 fenheļa
  • 1/2 ēdamkarotes medus

Pagatavošana

  1. Samaļ vai smalki sakapā laša fileju. 
  2. Pievieno smalki sabriestus sīpolus, piparus un sāli pēc garšas. Izveido kotletes. 
  3. Fenheli sagriež plānās šķēlēs, aplej ar laima sulu un pievieno medu.
  4. Viegli ar rokām samīca Fenheli, lai izdalītos sula un tas kļūtu mīkstāks. 
  5. Uz sakarsēta grila restēm apgrilē burgermaizīšu pusītes, lai tās kļūtu kraukšķīgas. 
  6. Laša kotletes apcep no abām pusēm. Gatavo burgerus.

Recepti iesūtīja: Linda Bazileviča

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes