Sastāvdaļas
- 200 g cepumu
- 1/2 glāzes cukura
- 4 ēdamkarotes kausēta sviesta
Pildījumam:
- 1/2 glāzes svaigi spiestas laima sulas
- 2 tējkarotes smalki sarīvētas laima miziņas
- 4 lieli olu dzeltenumi
- 2 bundžas iebiezināta piena
Dekorēšanai:
- putukrējums
Pagatavošana
- Pamatnei sajauc visas sastāvdaļas, liek tās ietaukota veidnē, cep 180°C temperatūrā 10 - 12 minūtes.
- Pildījumam - saputo olu dzeltenumus viendabīgā masa, pievieno iebiezināto pienu, lēni kuļ, pievieno pusi no laima sulas, turpina kult, tad pievieno otru pusi sulas un sarīvētas laima miziņas.
- Tiklīdz masa ir viendabīgā konsistencē to lej veidnē un apcep 10 - 15 minūtes.
- Pēc tam rota ar putukrējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!