Sastāvdaļas
● 150 g marmelādes
● 200 g attīrītu valriekstu
● 2,5 paciņas saldo kukurūzas nūjiņu (katrā paciņā 70 g)
● 175 g sviesta
● 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Kukurūzas nūjiņas ieber dziļā bļodā, pievieno izkausētu sviestu, iebiezināto pienu.
- Kārtīgi samaisa, ar rokām mazliet salaužot kukurūzas nūjiņas.
- Marmelādi sagriež gabaliņos vai salmiņos.
- Marmelādi pievieno kukurūzas nūjiņām, samaisa.
- Valriekstus sasmalcina.
- No kukurūzas nūjiņu masas izveido iegarenu kukulīti, apviļā to sasmalcinātajos valriekstos.
- Kukulīti ietin pārtikas plēvē vai folijā, liek saldētavā uz 30 minūtēm.
- Izņem no saldētavas un sagriež šķēlēs.