Kruasāni ar apelsīnu ievārījuma pildījumu

Kruasāni ar apelsīnu ievārījuma pildījumu Foto: Linda Bazileviča

Sastāvdaļas

  • 400 g Selection by Rimi kārtainās rauga mīklas
  • 8 tējkarotes Selection by Rimi apelsīnu ievārījuma
  • olas dzeltenums

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.
  2. Četras kārtainās rauga mīklas plāksnes pārgriež uz pusēm tā, lai veidojas trijstūri. 
  3. Platākajā trijstūra galā liek vienu tējkaroti ievārījuma. 
  4. To sarullē tā, lai veidojas kruasāns un liek uz cepamās pannas. 
  5. Atstāj siltumā uz vismaz 25 minūtēm, lai kruasāni uzbriest. 
  6. Pārziež tos ar olas dzeltenumu un liek cept uz 12 - 15 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes