Krēmsiera omlete ar bekonu

Krēmsiera omlete ar bekonu Foto: Krēmsiera omlete ar bekonu

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 1/2 kārbas krēmsiera "Rasa" klasiskā vai ar zaļumiem
  • 50 rīvēta siera
  • 100 g bekona
  • 5 ķiršu tomātus
  • 50 g baziliks
  • 30 g sviesta cepšanai
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ kopā krēmsieru un rīvēto cieto sieru.
  2. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
  3. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm, bazilika lapiņas smalki sakapā, 5-6 lapiņas atstājot rotāšanai.
  4. Bekonu smalki sakapā un uz pannas apcep kamēr kraukšķīgs.
  5. Olu un krēmsiera masu pārlej pāri bekonam pannā, viscaur izkārto ķiršu tomātiņus, pārkaisa ar baziliku.
  6. Pannai uzliek vāku un uz lēnas liesmas cep 8-10 minūtes, kamēr omlete gatava.
  7. Pasniedz nekavējoties, rotātu ar atliktajām bazilika lapām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes