Sastāvdaļas
- 400 g makaronu
- 300 g kūpinātas desas
- 2 vidēja lieluma paprikas
- 2 tomāti
- 150 g siera
- 1 ķiploka galviņa
- majonēze
- kečups
- sāls
Pagatavošana
- Kūpināto desu sagriež garās strēmelēs.
- Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
- Paprikas sagriež gabaliņos.
- Sieru rupji sarīvē.
- Ķiplokus notīra un saspiež ķiploku spiedē.
- Izvārītus makaronus notecina caurdurī un noskalo aukstā ūdenī.
- Majonēzi samaisa ar kečupu.
- Ņem dziļu veidni, liek kārtās:
- 1 kārta - makaroni, samaisīti ar majonēzi un kečupu, ķiplokiem.
- 2 kārta - tomāti.
- 3 kārta - paprika.
- 4 kārta - kūpināta desa.
- 5 kārta - siers.
- Cep 200-220°C temperatūrā, 20 minūtes, jāskatās, lai siers nepiedeg.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!