Ķiršu parfē

Ķiršu parfē Foto: Ķiršu parfē

Sastāvdaļas

 ● 1 ēdamkarote cukura
 ● 2 ēdamkarotes ūdens
 ● 150 g ķiršu
 ● 150 ml jogurta bez piedevām
 ● 1/2 tējkarote malta kanēļa
 ● 2 auzu pārslu cepumi

Pagatavošana

  1. Ķiršiem izņem kauliņus, liek katlā, kopā ar ūdeni un cukuru uzvāra uz mazas uguns.
  2. Uguni samazina līdz minimumam un turpina sutināt bez katla vāka - 2-3 minūtes, kamēr sabiezē.
  3. Kanēli samaisa ar jogurtu.
  4. Pamīšus lej ķiršu sīrupu un jogurtu deserta trauciņos - pārkaisa ar auzu pārslu cepumu drupačām.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes