Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 ola
- 1 glāze cukura
- 2-3 tējkarotes kakao pulvera
- 1 glāze kefīra
- 1 tējkarote sodas
- 1 glāze miltu
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 1/2 glāzes cukura
- 250 ml skābā krējuma
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru biezās putās, pievieno kefīru, sodu un vēlreiz sakuļ.
- Pievieno miltus, kakao pulveri - samaisa, mīklai jābūt kā biezam skābajam krējumam.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja sauss, gatavs.
- Gatavu biskvītu izņem no veidnes, atdzesē uz restītēm, tad pārgriež uz pusēm, klāj krēmu, rotā ar riekstiem, šokolādi.
- Gatavo krēmu - sviestu sakuļ ar cukuru, pievieno skābo krējumu, vēlreiz visu sakuļ.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!