Sastāvdaļas
- 400 g maltas vistas gaļas
- sāls
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 tējkarote Dižonas sinepju
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
- 80 g cieta siera
- 9 šķēlītes šķiņķa
- 3 baltmaizes bulciņas
- kečups
- Bavārijas sinepes
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku pulveri, Dižonas sinepes - samaisa.
- Maltās gaļas masu sadala 3 daļās.
- Vienu maltās gaļas masas daļu liek uz pārtikas plēves, vidū liek siera nūjiņu, ar pārtikas plēves palīdzību satin desiņu.
- Tad desiņu ietin šķiņķa šķēlītēs.
- Šādi rīkojas ar pārējām maltās gaļas masas daļām.
- Tad visas desiņas cep pannā no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavu kebabu liek bulciņās, uzlej kečupu un Bavārijas sinepes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!