Kartupeļu un burkānu sautējums

Kartupeļu un burkānu sautējums Foto: Kartupeļu un burkānu sautējums

Sastāvdaļas

  • 600 g burkānu
  • 200 g kartupeļu
  • 1 ēdamkarote sausā dārzeņu buljona
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

  1. Burkānus notīra un sagriež.
  2. Katliņā uzkarsē 250 ml ūdens, pieliek burkānus, uzliek vāku un sautē 5 minūtes.
  3. Pa to laiku notīra kartupeļu, sagriež gabaliņos un pievieno burkāniem.
  4. Turpina vārīšanu uz lēnas uguns 15 minūtes.
  5. Kad dārzeņi mīksti, pievieno dārzeņu buljonu, pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes