Sastāvdaļas
- 5 kartupeļi
- 4 vistu kājiņas
- 1 tējkarote garšvielu vistas gaļai
- 1 neliels saišķītis diļļu
- sāls
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos.
- Vistu kājiņas nomazgā, nosusina, apsāla, uzber garšvielas (daļu garšvielu atstāj kartupeļiem).
- Katlā lej eļļu, liek vistu kājiņas.
- Kartupeļiem uzber sāli, liek virsū vistas gaļai, uzber garšvielas, katlam uzliek vāku un uz 30 minūtēm ieslēdz režīmu "cepšana".
- Katlam noņem vāku, visu samaisa tā, lai vistas gaļa būtu virspusē, aiztaisa vāku, uz 20 minūtēm ieslēdz režīmu "cepšana".
- Gatavam ēdienam uzkaisa sakapātas dilles, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!