Kartupeļi ar vistu ātri vārāmajā katlā

Kartupeļi ar vistu ātri vārāmajā katlā Foto: Kartupeļi ar vistu ātri vārāmajā katlā

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 4 vistu kājiņas
  • 1 tējkarote garšvielu vistas gaļai
  • 1 neliels saišķītis diļļu
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos.
  2. Vistu kājiņas nomazgā, nosusina, apsāla, uzber garšvielas (daļu garšvielu atstāj kartupeļiem).
  3. Katlā lej eļļu, liek vistu kājiņas.
  4. Kartupeļiem uzber sāli, liek virsū vistas gaļai, uzber garšvielas, katlam uzliek vāku un uz 30 minūtēm ieslēdz režīmu "cepšana".
  5. Katlam noņem vāku, visu samaisa tā, lai vistas gaļa būtu virspusē, aiztaisa vāku, uz 20 minūtēm ieslēdz režīmu "cepšana".
  6. Gatavam ēdienam uzkaisa sakapātas dilles, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes