Karamelizētas saknes ar rozīnēm, dzērvenēm un godži ogām

Karamelizētas saknes ar rozīnēm, dzērvenēm un godži ogām Foto: gemoss.lv

Sastāvdaļas

  • 2 pastenaki vai citas saknes (burkāns, biete, selerija, kālis)
  • taukviela apcepšanai
  • 2-3 ēdamkarotes agaves sīrups
  • 1 sauja rozīnes
  • 1 sauja dzērvenes
  • 1 sauja godži ogas
  • 1 sauja ciedru rieksti (pie pasniegšanas)
  • kaltēti pētersīļi

Pagatavošana

  1. Nomizo pastenakus, sagriež sev vēlamā formā un blanšē, lai tie paliek viegli kraukšķīgi (ne vārīti).
  2. Pannā uzkarsē taukvielu, liek pastenakus un apcep tos zeltainus.
  3. Pievieno agaves sīrupu, dārzeņus karamelizē un pievieno žāvētas ogas.
  4. Visu liek traukā, uzber riekstus un pētersīļus.
  5. Bauda ka piedevu pie graudaugiem, sacepumiem, gaļas un zivs ēdieniem.

Izaicini savu iekšējo sportistu un atbalsti veselīgu dzīvesveidu ar “Zelta rieksts”!

BAGĀTINI SAVU ĒDIENKARTI AR “ZELTA RIEKSTS”  recepti piedāvā gemoss.lv

Uzņēmums Gemoss dibināts 1993.gadā un nodarbojas ar bāru un restorānu aprīkojuma un iekārtu tirdzniecību, maizes un konditorejas izejvielu tirdzniecību, trauku un pasākumu inventāra nomu, kā arī ar riekstu un žāvētu augļu importu un to fasēšanu mazumtirdzniecības iepakojumos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes