Kāpostu tīteņi ar gaļu

Kāpostu tīteņi ar gaļu Foto: Kāpostu tīteņi ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 kg kāpostu
  • 300 g maltas gaļas
  • 300 g sīpolu
  • pētersīļi, selerijas pēc garšas
  • 50 g sviesta
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 4 tomāti vai tomātu pasta
  • krējums
  • dilles

Pagatavošana

  1. Kāpostgalviņai izgriež kacenu un veselu nedaudz vāra, līdz lapas kļūst mīkstas.
  2. Lapas atšķeļ un uz katras liek pildījumu: samaltu gaļu uz pusi sajauktu ar ceptiem sīpoliem.
  3. Lapas aizloka, apcep uz pannas, liek sautējamā katlā, uzlej nedaudz ūdens, pievieno garšaugus, ķimenes, sīpolus, sviestu, tomātu un sautē mīkstus. Gatavai mērcei pievieno krējumu, zaļumus, svaigus tomātus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes