Sastāvdaļas
- 1 kg kāpostu
- 300 g maltas gaļas
- 300 g sīpolu
- pētersīļi, selerijas pēc garšas
- 50 g sviesta
- 1 tējkarote ķimeņu
- 4 tomāti vai tomātu pasta
- krējums
- dilles
Pagatavošana
- Kāpostgalviņai izgriež kacenu un veselu nedaudz vāra, līdz lapas kļūst mīkstas.
- Lapas atšķeļ un uz katras liek pildījumu: samaltu gaļu uz pusi sajauktu ar ceptiem sīpoliem.
- Lapas aizloka, apcep uz pannas, liek sautējamā katlā, uzlej nedaudz ūdens, pievieno garšaugus, ķimenes, sīpolus, sviestu, tomātu un sautē mīkstus. Gatavai mērcei pievieno krējumu, zaļumus, svaigus tomātus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!