Sastāvdaļas
- 2 lavaša gabali 20 cm diametrā
- 2 olas
- 2 kaudzītes rīvēta siera
- 2 ēdamkarotes sviesta
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Ņem vienu lavaša gabalu, vidū iesit vienu olu un ar dakšiņu izsmērē līdz lavaša malām.
- Uzkaisa vienu kaudzīti rīvēta siera, pieber piparus, ja siers nav sāļš, uzber mazliet sāli.
- Lavašu saloka trīsstūrī.
- Pannā izkausē vienu ēdamkaroti sviesta un liek trīsstūri, ar locījuma vietu uz leju.
- Lavašu cep, kamēr tas kļūst zeltains, apgriež otrādi, apcep otru pusi, pasniedz karstu.
- Šādi rīkojas ar otru lavaša gabalu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!