Jēra gaļa ar puraviem

Jēra gaļa ar puraviem Foto: Jēra gaļa ar puraviem

Sastāvdaļas

  • 350 g cauraugušas jēra gaļas
  • 1/4 l buljona
  • 500 g puravu
  • 1 kartupelis
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, uzlej buljonu un liek vārīties.
  2. Puraviem nogriež zaļās lapas, gaišās daļas nomazgā un sagriež apmēram 5 cm lielos gabalos.
  3. Kad gaļa jau 30 minūtes ir vārījusies, pieliek puravus un sarīvētu kartupeli. Strauja uzvāra, tad samazina liesmu un sautē vēl 30 minūtes.
  4. Gaļu izņem un sagriež šķēlēs.
  5. Mērcei pieliek sāli, vēlreiz uzvāra un pasniedz atsevišķā traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes