Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 3 olas
- 100 g margarīni
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 tējkarote cepamais pulveris
- 1 tējkarote vaniļas cukura
Krēmam:
- 100 g kokosriekstu skaidiņu
- 100 g sviesta
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 200 ml saldā krējuma
- 50 g pūdercukura
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un viegli ietauko 24 cm lielu kūkas formu, kas pārklāta ar cepamo papīru.
- Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru un vaniļas cukuru līdz masa kļūst gaisīga. Tad pievieno izkausētu sviestu.
- Pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa mīklu viendabīgā masā.
- Ieklāj mīklu iepriekš sagatavotajā kūkas formā un cep 20 - 30 minūtes.
- Gatavo biskvītu atdzesē un horizontāli sagriež divās kārtās.
- Krēms: Labi samaisa kokosriekstu skaidiņas ar sviestu un iebiezināto pienu.
- Atsevišķi ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un pūdercukuru, pievieno sviesta masai un visu saputo viendabīgā krēmā.
- Krēmu klāj starp biskvītiem un pār tortes virsmu un malām.
- Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un šokolādi, vai pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!