Sastāvdaļas
- 150 g griķu putraimu
- 250-300 g maltās gaļas
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 neliels burkāns
- 2-3 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Griķus noskalo, apgrauzdē sakarsētā pannā, sviestā.
- Cep sīki sakapātu sīpolu, malto gaļu, rīvētu burkānu uz rupjās rīves, kamēr kļūst zeltaini.
- Pievieno tomātu pastu, samaisa.
- Pie gaļas un dārzeņiem liek griķus, uzlej verdošu ūdeni tā, lai griķi būtu nedaudz zem ūdens līmeņa, uzber sāli.
- Sautē uz lēnas uguns, uzliekot vāku.
- Gatavam sautējumam pievieno sīki sakapātus ķiplokus, samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!