Gaļas vēdeklis

Gaļas vēdeklis Foto: Gaļas vēdeklis

Sastāvdaļas

● 800 g cūkgaļas
● 1 baklažāns
● 1 sīpols
● 2 paprikas - dzeltena un sarkana
● 2 kartupeļi
● 2 ķiploka daiviņas
● olīvas rotāšanai
Mērcei:
● 1 ēdamkarote sinepju 
● 2 ēdamkarotes majonēzes
● 1 ēdamkarote medus
● sāls, garšvielas pēc garšas
● olīveļļa

Pagatavošana

  1. Cūkgaļas gabalu, sagriež šķēlēs, neiegriežot līdz galam.
  2. Gatavo marinādi - sinepes samaisa ar majonēzi, olīveļļu, medu - marinē gaļu.
  3. Paprikas sagriež šķēlēs, kā arī kartupeļus un baklažānu.
  4. Sīpolu sagriež gredzenos - paprikas, kartupeļu, baklažānu šķēlītes un sīpolu gredzenus liek starp gaļas šķēlēm.
  5. Gaļu liek ietaukotā veidnē, uzklāj foliju, cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes, tad foliju noņem, turpina cept 40 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes