Sastāvdaļas
- 4 gaļas šķēles
- 1 liels sīpols
- 2 vidēja lieluma tomāti
- daži šampinjoni
- 200 g siera
Pagatavošana
- Gaļu iepriekš iemarinē un liek ledusskapī uz nakti.
- Marinādei izmanto - sāli, garšvielas, 1 ēdamkaroti majonēzes, sinepes un kečupu.
- Sīpolu un tomātus sagriež gredzenos un šķēlītēs.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Izklāj foliju, uz tās liek gaļu.
- Uz gaļas liek sīpola gredzenus.
- Uz sīpola liek tomātu šķēlītes.
- Uz tomātiem liek šampinjonus.
- Visu ietin folijā liek uz grila, vai krāsnī, kas sakarsēta 200°C temperatūrā, cep 50 minūtes.
- Pēc 30 minūtēm, foliju attin, pārkaisa ar rīvētu sieru un turpina cept 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!