Espresso kūciņas

Espresso kūciņas Foto: Viktorija Puķe, www.fotofabrika.lv

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 125 g cukura
  • 75 ml piena
  • 50 g kakao pulvera
  • 50 ml espresso kafijas
  • 40 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 tējk. "X-tra" cepamā pulvera
  • vaniļas ekstrakts

Dekoram:

  • 350 g šokolādes siera
  • Philadelphia Milka

Pagatavošana

  1. Sviestu izkausē, pievieno vaniļas ekstraktu un kafiju, atdzesē. 
  2. Miltus izsijā, pievieno cepamo pulveri, kakao un cukuru. 
  3. Olai pievieno pienu un uzputo ar dakšu. 
  4. Miltus sajauc ar olas un piena masu, un tad pievieno sviesta un kafijas masu. 
  5. Maisa, līdz veidojas viendabīga konsistence. 
  6. Mīklu sadala formiņās, aizpildot 2/3 no tilpuma. 
  7. Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī. Cep 15–20 minūtes 180 grādos. 
  8. Kūciņas atdzesē un dekorē ar šokolādes sieru.

Recepte no grāmatas "Kūkas", izdevniecība whitebook.lv 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes