Sastāvdaļas
- 150 g miltu
- 125 g cukura
- 75 ml piena
- 50 g kakao pulvera
- 50 ml espresso kafijas
- 40 g sviesta
- 1 ola
- 1 tējk. "X-tra" cepamā pulvera
- vaniļas ekstrakts
Dekoram:
- 350 g šokolādes siera
- Philadelphia Milka
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, pievieno vaniļas ekstraktu un kafiju, atdzesē.
- Miltus izsijā, pievieno cepamo pulveri, kakao un cukuru.
- Olai pievieno pienu un uzputo ar dakšu.
- Miltus sajauc ar olas un piena masu, un tad pievieno sviesta un kafijas masu.
- Maisa, līdz veidojas viendabīga konsistence.
- Mīklu sadala formiņās, aizpildot 2/3 no tilpuma.
- Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī. Cep 15–20 minūtes 180 grādos.
- Kūciņas atdzesē un dekorē ar šokolādes sieru.
Recepte no grāmatas "Kūkas", izdevniecība whitebook.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!