Dzērveņu krēms tortēm un kūkām

Dzērveņu krēms tortēm un kūkām Foto: Dzērveņu krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 20 g saldkrējuma sviesta
  • 150 g dzērveņu
  • 1 ola
  • 50 g cukura

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņā noblanšē dzērvenes, pievieno nedaudz ūdens un sasmalcina ar blenderi. Ja nepieciešams izberž caur sietu.
  2. Masai pievieno olu, cukuru un visu rūpīgi saputo ar putojamo slotiņu.
  3. Masu ielej nelielā katliņā, pievieno sviestu un visu silda līdz krēms sabiezē uz nelielas uguns.
  4. Gatavo krēmu pārlej sev vēlamā traukā un atdzesē.
  5. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes