Diētiskie kāpostu tīteņi

Diētiskie kāpostu tīteņi Foto: Diētiskie kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 350 g maltas vistas filejas
  • 130 g svaigu kāpostu
  • 70 g rīsu
  • 1 ola
  • 100 g skābā krējuma 15% tauku
  • 300 g konservētu tomātu savā sulā
  • 1/2 saišķīša diļļu
  • 1/2 saišķīša pētersīļu

Pagatavošana

  1. Rīsus ber katlā, pārlej ar ūdeni tā, lai tas pārklāj tos 1,5 cm līmenī.
  2. Vāra, kamēr viss ūdens ir uzsūcies.
  3. Vistas fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
  4. Kāpostus sīki sagriež.
  5. Bļodā samaisa malto gaļu, kāpostus, rīsus, olu, pieber sāli.
  6. No maltās gaļas masas izveido nelielas kotletes, liek tās pannā.
  7. Gatavo mērci - blenderī sakuļ konservētos tomātus ar skābo krējumu, pievieno sakapātus zaļumus un pieber sāli.
  8. Mērci pārlej tīteņiem, pannai uzliek vāku un sautē 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes