Dārzeņu biezeņzupa ar avokado un garnelēm

Dārzeņu biezeņzupa ar avokado un garnelēm Foto: Dārzeņu biezeņzupa ar avokado un garnelēm

Sastāvdaļas

  • 2 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 3 tomāti
  • 1 avokado
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g izlobītu garneļu
  • 1 l ūdens
  • 100 ml saldā krējuma
  • olīveļļa
  • garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, burkānu notīra un sagriež palielos gabalos. Sīpolu un ķiploku sasmalcina.
  2. Visu liek katlā un apcep olīveļļā.
  3. Pēc tam pielej ūdeni un vēra uz lēnas uguns, līdz dārzeņi gatavi.
  4. Tomātus smalki sagriež un izberž caur sietu.
  5. Avokado izņem kauliņu, nomizo un sagriež kubiņos.
  6. Garneles apcep olīveļļā.
  7. Dārzeņiem pievieno saldo krējumu, tomātus, avokado, sāli un garšvielas. Visu sablendē.
  8. Pasniedzot šķīvī ieliek ceptās garneles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes