Sastāvdaļas
- 500 g kārtainās rauga mīklas
- 500 g cīsiņu
- 50 g siera
- ola pārziešanai
Pagatavošana
- Mīklu atlaidina, izrullē 4-5 mm biezumā.
- Mīklu sagriež 1,5-2 cm platās sloksnēs.
- Cīsiņiem noņem apvalkus.
- Cīsiņā iegriež nedaudz gareniski, iepilda rupji sarīvētu sieru.
- Cīsiņu spirālveidīgi ietin mīklā, cīsiņa gali mazliet paliek ārā.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek cīsiņus mīklā.
- Atstāj uz 15-20 minūtēm.
- Olu viegli sakuļ, noziež cīsiņus mīklā.
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai, cep 20 minūtes.
- Cīsiņus mīklā pasniedz gan karstus, gan aukstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!