Cīsiņi mīklā ar sieru

Cīsiņi mīklā ar sieru Foto: Cīsiņi mīklā ar sieru

Sastāvdaļas

  • 500 g kārtainās rauga mīklas
  • 500 g cīsiņu
  • 50 g siera
  • ola pārziešanai

Pagatavošana

  1. Mīklu atlaidina, izrullē 4-5 mm biezumā.
  2. Mīklu sagriež 1,5-2 cm platās sloksnēs.
  3. Cīsiņiem noņem apvalkus.
  4. Cīsiņā iegriež nedaudz gareniski, iepilda rupji sarīvētu sieru.
  5. Cīsiņu spirālveidīgi ietin mīklā, cīsiņa gali mazliet paliek ārā.
  6. Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek cīsiņus mīklā.
  7. Atstāj uz 15-20 minūtēm.
  8. Olu viegli sakuļ, noziež cīsiņus mīklā.
  9. Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai, cep 20 minūtes.
  10. Cīsiņus mīklā pasniedz gan karstus, gan aukstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes