Cīsiņi kāpostos

Cīsiņi kāpostos Foto: Cīsiņi kāpostos

Sastāvdaļas

  • 5 cīsiņi
  • 1 kāpostgalviņa
  • 3 olas
  • 200 g rīvmaizes
  • 50 g siera
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kāpostgalviņu sadala lapās un aplej ar verdošu ūdeni. Ļauj nostāvēties 15 minūtes.
  2. Sieru sagriež mazos gabaliņos.
  3. Cīsiņus apcep, iegriež un pilda ar sieru.
  4. Kāposta lapas izņem no verdošā ūdens, nožāvē un ietin tajās cīsiņus.
  5. Sakuļ olas.
  6. Ietītos cīsiņus iemērc sakultajās olās un apviļā rīvmaizē.
  7. Liek uz pannas un cep eļļā uz lēnas uguns līdz gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes