Čipsi ar pastinaka sakni

Čipsi ar pastinaka sakni Foto: Čipsi ar pastinaka sakni

Sastāvdaļas

  • 2 lieli kartupeļi
  • 2 lielas pastinaka saknes
  • 6 ēdamkarotes augu eļļas
  • malti baltie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Nomizotus kartupeļus un pastinaka saknes sagriež ļoti plānās šķēlītēs.
  2. Dārzeņus liek dziļā bļodā, uzlej eļļu, samaisa, tā, lai visi dārzeņi būtu pārklāti ar eļļu, uzber sāli, piparus, samaisa.
  3. Dārzeņus liek veidnē, cep 200 °C temperatūrā,13-15 minūtes, kamēr čipsi kļūst zeltaini. 
  4. Veidni izņem no krāsns, vēlreiz uzber mazliet sāli un piparus.
  5. Čipsus liek uz restītēm atdzesēt.
  6. Pasniedz atsevišķi ar mērci, vai ar skābo krējumu un zivīm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes