Sastāvdaļas
- 1 iepakojums saldējuma
- 120 g kukurūzas pārslu
- 70 g kokosriekstu skaidiņu
- 1 ēdamkarote kanēļa
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes piena
- 350 ml augu eļļas
Pagatavošana
- Ar speciālu saldējuma karoti no saldējuma saveļ bumbiņas un liek saldētavā uz 1 stundu.
- Kukurūzas pārslas sasmalcina, pievieno kokosriekstu skaidiņas, kanēli un samaisa.
- Atsevišķā traukā olas saputo ar pienu.
- Izņem no saldētavas saldējuma bumbiņas un, tas jādara ļoti ātri, katru bumbiņu apviļā panējumā, pēc tam olā.
- Tad atkal apviļā panējumā un liek saldētavā uz 3 stundām, vai labāk - uz nakti.
- Katliņā uzkarsē eļļu un bumbiņas apcep 20 sekundes.
- Pēc tam tās liek uz papīra salvetes, lai notek liekās taukvielas.
- Pasniedz ar augļiem, sviesta krēmu vai sīrupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!