Ceptas zoss aknas

Ceptas zoss aknas Foto: Ceptas zoss aknas

Sastāvdaļas

  • 400 g zoss aknu
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • sāls
  • malti baltie pipari
  • 1 ola
  • 4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Aknas rūpīgi nomazgā, noņem plēves un sagriež šķēlītēs.
  2. Šķēlītes apviļā miltos, pārkaisa ar pipariem un sāli, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
  3. Katliņā sakarsē tik daudz tauku, lai aknas varētu brīvi peldēt. Aknu šķēlītes karstajos taukos cep pāris minūtes un pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes