Sastāvdaļas
- 500 g nieru
- 1 tējkarote kukurūzas cietes
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarote zupas zaļumu
- 250 g seleriju
- saujiņa sagrieztu lociņu
- mazliet konjaka
- viena daiviņa ķiploka
Pagatavošana
- Nieres pārgriež gareniski, izņem vadus, labi nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs.
- Tādās pašās šķēlītēs sagriež seleriju un sīpolus un apcep sakarsētā augu eļļā 5 minūtes.
- Pēc tam dārzeņus izņem, nieres apviļā miltos, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, pielej konjaku un apcep nieres uz tās pašas pannas.
- Lai nieres nekļūtu cietas, tās jācep uz lielas uguns tikai 4 minūtes.
- Divas minūtes pirms cepšanas beigām pieliek zaļumus.
- Pasniedz tūlīt ar vārītiem rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!