Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 1 glāze miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 80 g sviesta
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 ola
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 1/2 glāzes cukura
- 3 olu dzeltenumi
- 1 ēdamkarote mannā
- 100 g skābā krējuma
- vanilīns
Suflē:
- 3 olu baltumi
- 3 ēdamkarotes pūdercukura
Pagatavošana
- Gatavo biskvītu - miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, samaisa.
- Olu sakuļ ar cukuru, pievieno miltu maisījumam, sakuļ mīklu.
- Gatavu mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
- Gatavo suflē - olu baltumus sakuļ stingrās putās, pakāpeniski pievieno pūdercukuru.
- Olu baltumiem jābūt kārtīgi saputotiem, lai parādītos "asariņas".
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!