Biezpiena pīrāgs ātri vārāmajā katlā

Biezpiena pīrāgs ātri vārāmajā katlā Foto: Biezpiena pīrāgs ātri vārāmajā katlā

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 3 olas
  • 100 g sviesta
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 400 g biezpiena
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 150 g cukura
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1/2 citrona sulas
  • 10 g vaniļas cukura
  • 500 g konservētu persiku

Pagatavošana

  1. Sviestu atlaidina, samīca ar cukuru.
  2. Pievieno 1 olu, visu kārtīgi samaisa.
  3. Miltus izsijā, samaisa ar cepamo pulveri, pakāpeniski pievieno sviesta maisījumam.
  4. Samīca mīklu, izveido bumbiņu un atstāj uz 10-15 minūtēm.
  5. Ātri vārāmo katlu ieziež ar eļļu.
  6. Mīklu izrullē un izlīdzina katlā, izveidojot mīklas maliņas.
  7. Katlu ar mīklu liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  8. Gatavo pildījumu - cukuru, skābo krējumu, 2 olas, citrona sulu, kartupeļu cieti, vaniļas cukuru sakuļ viendabīgā masā.
  9. Pildījumu vienmērīgi izklāj mīklā, virsū liek persiku pusītes.
  10. Ieslēdz ātri vārāmo katlu režīmā - cepšana, cep 1 stundu.
  11. Gatavu pīrāgu izņem no katla, atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes