Biezpiena konfektes

Biezpiena konfektes Foto: Biezpiena konfektes

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena 9% tauku
  • 50 g riekstu
  • 150 g cepumu
  • cukurs, vaniļas cukurs, kakao pulveris
  • šokolāde, kakao pulveris, malts kanēlis, magoņu sēklas - panēšanai

Pagatavošana

  1. Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Pievieno samaltus cepumus, kakao pulveri, sasmalcinātus riekstus, un visu sakuļ viendabīgā masā.
  3. No iegūtās masas veido konfektes.
  4. Konfektes mērcē izkausētā šokolādē un tad panē kakao pulverī, maltā kanēlī, magoņu sēklās, vai panē bez šokolādes.
  5. Konfektes liek lēzenā traukā un ievieto ledusskapī uz 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes