Sastāvdaļas
- 300 g biezpiena 9% tauku
- 50 g riekstu
- 150 g cepumu
- cukurs, vaniļas cukurs, kakao pulveris
- šokolāde, kakao pulveris, malts kanēlis, magoņu sēklas - panēšanai
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Pievieno samaltus cepumus, kakao pulveri, sasmalcinātus riekstus, un visu sakuļ viendabīgā masā.
- No iegūtās masas veido konfektes.
- Konfektes mērcē izkausētā šokolādē un tad panē kakao pulverī, maltā kanēlī, magoņu sēklās, vai panē bez šokolādes.
- Konfektes liek lēzenā traukā un ievieto ledusskapī uz 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!