Sastāvdaļas
- 300 g biezpiena
- 300 g zemeņu
- 70 g krējuma
- 100 g cukura
- 1 tējkarote kanēļa
Pagatavošana
- Zemenes noskalo un nosusina papīra dvielī.
- 70 g ogu ieliek trauciņā un noliek malā. Vēlāk tās izmantosim deserta rotāšanai.
- Biezpienu ieliek lielā traukā. Pievieno 20% krējumu, kanēli un cukuru.
- Visu sakuļ viendabīgā masā. Vislabāk to darīt ar mikseri.
- Biezpiena masai pievieno zemenes un atkal sakuļ, līdz masa ir viendabīga.
- Gatavo desertu liek deserta trauciņos.
- Dekorēšanai paredzētās zemenes sagriež četrās daļās. Rotā ar tām desertu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!