Sastāvdaļas
- 180 g vājpiena biezpiena
- 1 ola
- 15 g sezama sēkliņu
- 15 g saulespuķu sēkliņu
- 15 g ķirbju sēkliņas
- 2 ēdamkarotes kviešu kliju
- 100 g rudzu miltu
- sāls
- muskatrieksts
- ķiplok-pipari
Apvārtīšanai:
- 1 ola
- 10 g samaltu linsēklu
- 10 g sasmalcinātu saulespuķu sēklu
Pagatavošana
- Biezpienu kārtīgi saberž ar olu, pievieno sēkliņas, klijas, rudzu miltus.
- Saveļ mīklu bumbā.Ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Pēc tam veido bumbiņas, kuras iemērc olā, pēc tam apviļā maltās linsēklās un saulespuķu sēkliņās.
- Liek cepties ~ 180°C temperatūrā uz kādam 20-25 minūtēm.
Receptes autore: Ineta Rijniece
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!