Biezpiena bumbiņas ar sēkliņām

Biezpiena bumbiņas ar sēkliņām Foto: Ineta Rijniece

Sastāvdaļas

  • 180 g vājpiena biezpiena
  • 1 ola
  • 15 g sezama sēkliņu
  • 15 g saulespuķu sēkliņu
  • 15 g ķirbju sēkliņas
  • 2 ēdamkarotes kviešu kliju
  • 100 g rudzu miltu
  • sāls
  • muskatrieksts
  • ķiplok-pipari

Apvārtīšanai:

  • 1 ola
  • 10 g samaltu linsēklu
  • 10 g sasmalcinātu saulespuķu sēklu

Pagatavošana

  1. Biezpienu kārtīgi saberž ar olu, pievieno sēkliņas, klijas, rudzu miltus.
  2. Saveļ mīklu bumbā.Ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  3. Pēc tam veido bumbiņas, kuras iemērc olā, pēc tam apviļā maltās linsēklās un saulespuķu sēkliņās.
  4. Liek cepties ~ 180°C temperatūrā uz kādam 20-25 minūtēm.

Receptes autore: Ineta Rijniece

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes