Bešamela mērce

Bešamela mērce Foto: zhenskoe-mnenie.ru

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 750 ml piena
  • sāls, pipari
  • 1/2 tējkarotes rīvēta muskatrieksta

Pagatavošana

  1. Nelielā katlā izkausē sviestu, iesijā miltus un, nepārtraukti maisot, sautē 3 minūtes.
  2. Katlu noņem no uguns, pielej pienu, samaisa, liek atpakaļ uz uguns.
  3. Pieber sāli un piparus, pievieno muskatriekstu.
  4. Uzvāra un, nepārtraukti maisot, vāra vēl 10 minūtes.
  5. Ja parādās kunkuļi, izšķīdina ar putojamo slotiņu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes