Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 2 burkāni
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/4 tējkarotes smalko melno piparu
- 1/2 buljona kubiņa
- 150 g ūdens
- 500 g baraviku
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- melnie pipari
- 1 saišķītis pētersīļu
Pagatavošana
- Notīra kartupeļus un burkānus.
- Sagriež vidēji lielos gabalos.
- Pannā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus.
- Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa dārzeņiem.
- Pielej ūdeni.
- Sautē apmēram 10 minūtes.
- Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un tas maina krāsu.
- Pievieno sāli un piparus.
- Baravikas sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
- Pasniedz ar graudu maizi, sviestu un sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!