Sastāvdaļas
- 2 ļoti gatavi banāni
- 2 lielas olas
- 100 g cukura
- 50 g sviesta
- 2 ēdamkarotes skāba krējuma
- 150-170 g miltu
- 10 g cepamā pulveram
- sauja valriekstu
Krēmam:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 180 g sviesta
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju sakuļ olas, cukuru un krējumu.
- Izkausē sviestu un banānus sablenderē putriņā, pievieno tos olu masai.
- Valriekstus sasmalcina un pievieno masai.
- Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, rūpīgi samaisa un ieklāj 22 cm lielā kūkas formā.
- Liek cepties 190°C temperatūrā 40 minūtes.
- Kad biskvīts gatavs, horizontāli sagriež to 2 kārtās.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sajauc iebiezināto pienu un mīkstinātu sviestu.
- Krēmu pārklāj starp biskvītiem, pār kūkas virsmu un sāniem.
- Rotā ar sasmalcinātiem riekstiem, drupatām.
- Pirms pasniegšanas turēt kūku ledusskapī!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!