Baltās šokolādes – citrona kūka

Baltās šokolādes – citrona kūka Foto: Baltās šokolādes – citrona kūka

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • 200 g sviesta
  • 200 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 citrons
  • 150 g baltās šokolādes
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru līdz cukurs pilnībā izkusis.
  2. Tad pa vienam pievieno olas un turpina putošanu.
  3. Citronu sasmalcina blenderī un kopā ar miltiem pievieno sviesta masai. Visu rūpīgi saputo.
  4. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  5. Liek cepties 160°C temperatūrā 50 minūtes.
  6. Nelielā katliņā izkausē sviestu un šokolādi. Masu atdzesē un pārklāj pār kūkas virsmu.
  7. Dekorē pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes