Sastāvdaļas
- 4 olas
- 150 g cukura
- 200 g sviesta
- 200 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/2 citrons
- 150 g baltās šokolādes
- 50 g sviesta
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru līdz cukurs pilnībā izkusis.
- Tad pa vienam pievieno olas un turpina putošanu.
- Citronu sasmalcina blenderī un kopā ar miltiem pievieno sviesta masai. Visu rūpīgi saputo.
- Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Liek cepties 160°C temperatūrā 50 minūtes.
- Nelielā katliņā izkausē sviestu un šokolādi. Masu atdzesē un pārklāj pār kūkas virsmu.
- Dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!