Auzu pārslu plācenīši

Auzu pārslu plācenīši Foto: Auzu pārslu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 300 g auzu pārslu
  • 3 olas
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
  • 100 g sviesta
  • 3 glāzes ūdens
  • rīvmaize
  • sāls

Pagatavošana

  1. Aukstā ūdenī ieber auzu pārslas, pieliek 1 ēdamkaroti sviesta, nedaudz sāls, savāra biezputrā.
  2. Atdzesētai auzu pārslu biezputrai pieliek olas, pētersīļu zaļumus, sāli un samaisa. 
  3. Ar ēdamkaroti atdala plācenīšus, apviļā rīvmaizē, cep sviestā no abām pusēm brūnus. 
  4. Pasniedz ar krējuma mērci vai kausētu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes