Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 250 g vārītu, tīrītu garneļu
- loki un dilles pēc garšas
- 1 tējkarote karija pastas
- 50 ml kafijas krējuma
- 100 ml vistas buljona
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Filejas pārklāj ar plēvi un ar gaļas āmuriņu izdauza plānās šķēlītēs.
- Garneles sajauc sasmalcinātiem lokiem un kariju pastu.
- Uz katras filejas liek pa 2 ēdamkarotēm pildījuma, satin ruletītēs, kārto cieši blakus citu citai veidnei.
- sajauc buljonu ar kafijas krējumu, iemaisa sasmalcinātas dilles, sāli un piparus, pārlej ruletītēm veidnē.
- Liek sakarsētā krāsnī un 200°C temperatūrā cep 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!