Žuljēns ar vistu un sēnēm

Žuljēns ar vistu un sēnēm Foto: Žuljēns ar vistu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 150 g vistas filejas
  • 100 g svaigu sēņu
  • 50 g sīpola
  • 100 ml salda krējuma
  • 100 g puscieta siera
  • 30 g eļļas cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež tievos salmiņos un apcep.
  2. Atsevišķi apcep sēnes un sīpolu, pievieno filejai, pielej saldo krējumu un noved līdz vārīšanās temperatūrai.
  3. Pēc tam ēdienu pārliek māla podiņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepeškrāsnī, cep 180 °C temperatūrā apmēram 10 - 15 minūtes.
  4. Pasniedz žuljēnu karstu, kā uzkodu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes