Zoss gaļas ragū

Zoss gaļas ragū Foto: Zoss gaļas ragū

Sastāvdaļas

  • 500 g zoss gaļas bez kauliem
  • 1 ēdamkaroti auksti spiestas eļļas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • rožu paprika
  • 2 sīpoli
  • 1/4 l ūdens
  • 1 sarkanā saldās paprikas pāksts
  • 1 zaļā saldās paprikas pāksts
  • 3 - 4 tomāti
  • majorāns

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgājiet un sagriež palielos gabalos.
  2. Pannā sakarsē eļļu, apcep gaļu un pārkaisa ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
  3. Pievieno sasmalcinātus sīpolus, vēl mazliet apcep un pielej verdošu ūdeni.
  4. Pannai uzliek vāku un sautē gaļu 30 minūtes.
  5. Pieliek sagrieztu papriku, tomātu mīkstumu un garšvielas.
  6. Sautē apmēram 60 minūtes, līdz gaļa mīksta.

Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes