Sastāvdaļas
- zivs fileja
- augu eļļa
Pildījumam:
- avokado
- strēmelēs sagriezts siers
- citrona sula
Mērcei:
- 100 ml vistas buljona
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
Pagatavošana
- Zivs fileju iemarinē uz 10-15 minūtēm citrona sulā, kas samaisīta ar melnajiem pipariem, Vidusjūras garšvielām un sāli.
- Uz dēlīša liek zivs fileju, tai virsū liek siera strēmeles, avokado.
- Satin ruletes, sākot no šaurākās puses, sastiprina ar koka iesmiņiem.
- Zivs ruletes apviļā miltos un cep sakarsētā pannā, augu eļļā, no abām pusēm.
- Bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas, mazliet sakuļ ar putojamo slotiņu, liek mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti, lai mazliet sabiezē.
- Gatavas zivs ruletes pasniedz ar kartupeļu biezputru un mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!