Sastāvdaļas
- 2 zivju filejas
- 20 g sviesta
- 200 ml saldā krējuma
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 5 tējkarotes franču sinepju
- dilles
- sāls
- melnie pipari vai citronpipari
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabaliņos un liek cepties izkausētā sviestā. Apkaisa ar sāli un pipariem.
- Cep, līdz gabaliņi, gatavi - apmēram 3 - 5 minūtes. Pēc izcepšanas noliek malā.
- Pannā, kura cepusies zivs, ielej saldo krējumu, pievieno skābo krējumu un franču sinepes, kā arī pieber šķipsniņu sāls.
- Visu uzkarsē un liek iekšā zivju gabaliņus. Uz lēnas uguns pasautē minūtes piecas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātam dillēm.
Sinepju mērce ar savu patīkamo garšu lieliski papildina maigās baltās zivis.
Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!